وبلاگ شخصی دکتر امیرهوشنگ واحدی

دکتر امیر هوشنگ واحدی متخصص طب فیزیکی و توابخشی، درمان بیماریهای ستون فقرات، عصبی، عضلانی و مفصلی و ... مطب کرج، جهانشهر-روبروی بیمارستان مدنی

وبلاگ شخصی دکتر امیرهوشنگ واحدی

دکتر امیر هوشنگ واحدی متخصص طب فیزیکی و توابخشی، درمان بیماریهای ستون فقرات، عصبی، عضلانی و مفصلی و ... مطب کرج، جهانشهر-روبروی بیمارستان مدنی

رولفینگ





 

روش رولفینگ(Rolfing) چیست؟

 

   یکی از تکنیکهای بدن-پایه است که تلاش می کند تا با در امتداد هم قرار دادن بخشهای مختلف بدن ، سلامت از دست رفته را به بدن بازگرداند .از دید رولفینگ ، بدن انسان قابل تشبیه به یک خانه است و ساختمان آن بگونه‌ای است که هر قسمت از آن در جای مناسبی متصل به سایر قسمتها قرار گرفته تا بتواند توازن بار آنها را حفظ نماید.  در خانه‌ای که ساختار خوبی داشته باشد، هر کدام از ستونها و تیرکها در محل مناسب خود قرار گرفته تا منجر به کارآیی بهینه گردد . در غیر اینصورت ، جاذبه زمین همه اجزای ساختمان (بدن( را به پائین می‌کشد و ستونهایی که از تنظیم خارج باشند، بطور دردآوری کشیده می‌شوند .

 

  درمانگر رولفینگ ، در تلاش است تا وضعیت بدن بیمار را به وضعیت اصلی برگرداند .لذا  با انجام مانورهای درمانی و آموزشی ،بیمار  را به سمت بالا  می کشد تا زمانیکه بیمار در وضعیت عمودی قرار گرفته و اجزا به جای خود برگردانده شوند .

 

   در طول زندگی ،جاذبه شکل دهنده بدن است. از زمان تولد تا مرگ جاذبه زمین بر بدن ما تاثیر می گذارد ولی ما باید بدن خود را در مقابل جاذبه زمین وفق دهیم  . در صورت عدم رعایت وضعیت صحیح ایستادن ، نشستن  و نگاهداشتن قسمتهای مختلف بدن ، انحراف در استخوانها و عضلات، موضعی نمی‌باشد بلکه جاذبه به تمام نقطه‌های بدن پخش شده و در صورتی که توازن طبیعی بدن مختل گردد ، کلیه اعضای بدن منحرف می‌شود و به تبع آن  ، سلامت بدن در ابعاد جسمی و احساسی به خطر می افتد .


 برای مثال کودکی را در نظر بگیرید که از دوچرخه بر زمین می‌افتد دچار آسیب زانو می شود . کودک جهت پیشگیری از درد ، عضلات اطراف زانو را محکم می‌کند  زیرا بدن باید برخلاف جاذبه عمل کند لذا کلیه عضلات و سیستم بدن جهت جبران آن بکار می‌افتد که حاصل آن درد  و تنش عضلانی است و چنانچه مشکل بوجود آمده اصلاح نگردد ، این عدم تعادل در بدن بر جای می ماند و وضعیت نامطلوب برجای مانده ، بطور فزاینده ای موجب تاثیرات نا مطلوب بعدی می گردد .


 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد