وبلاگ شخصی دکتر امیرهوشنگ واحدی

دکتر امیر هوشنگ واحدی متخصص طب فیزیکی و توابخشی، درمان بیماریهای ستون فقرات، عصبی، عضلانی و مفصلی و ... مطب کرج، جهانشهر-روبروی بیمارستان مدنی

وبلاگ شخصی دکتر امیرهوشنگ واحدی

دکتر امیر هوشنگ واحدی متخصص طب فیزیکی و توابخشی، درمان بیماریهای ستون فقرات، عصبی، عضلانی و مفصلی و ... مطب کرج، جهانشهر-روبروی بیمارستان مدنی

گردو سطح کلسترول خون را کاهش داده


گردو سطح کلسترول خون را کاهش داده و انعطاف پذیری رگهای قلبی را بهبود می بخشد

محققین رشته تغذیه در دانشگاه ” پن استیت ” پنسیلوانیا می گویند بررسی های آزمایشگاهی ثابت کرده است که خوردن مداوم گردو می تواند افراد را از ابتلا به بیماری قلبی محافظت نماید.

دانشمندان به این نتیجه رسیده اند که درست چهار ساعت پس از مصرف روغن گردو یا آجیلهای دارای پوست سطح کلسترول و انعطاف پذیری رگهای قلبی آنها تاحد زیادی بهبود می یابد.

این تحقیق نشان می دهد که مصرف منظم این ماده غذایی می تواند فرد را در مقابل بیمارهای قلبی عروقی در بلند مدت حفاظت کند.

دکتر «پنی کریس اترتون» استاد تغذیه دانشگاه «پن استیت» در پنسیلوانیا گفت: تنها یک مشت گردو می تواند به کاهش خطر بیماری قلبی کمک کند. اگر هر فرد چهار بار در هفته یک مشت گردو یا اندکی روغن گردو مصرف کند تاحد زیادی از ابتلا به بیماریهای قلبی مصون می ماند.

این نخستین تحقیقاتی بود که طی آن مشخص شده است که گردو به نوع تأثیری در سلامتی دارد.

این گروه تحقیقاتی به ۱۵ نفری که دارای سطح بالای کلسترول خون بودند دو مشت گردوی با پوست یعنی چیزی حدود ۸۵ گرم گردو، شش گرم آنها پوست گردو ، ۳۴ گردو با چربی گرفته شده و یا سه قاشق غذاخوری یا ۵۱ گرم روغن گردو دادند.

محققان ۳۰ دقیقه، یک ساعت، دو ساعت، چهار ساعت و شش ساعت پس از آن نتایج خود را بررسی کردند و به این نتیجه رسیدند که تنها مصرف یکبار روغن گرد و که در سایر آجیلهای دارای پوست هم وجود دارد می تواند به سلامت رگ های قلبی کمک کند.

«کلیر بری من» دانشجوی علوم تغذیه ای دانشگاه «پن استیت» گفت: تحقیقات ما نشان می دهد که روغن موجود در گردو می تواند پس از یک وعده غذایی در سلامت رگ های خونی نقش داشته باشد. این روغن همچنین برای حفظ عملکرد سلول های قلبی و رگ ها موثر است.

براساس اظهارات محققان، گردو شامل اسیدهای اومگا- ۳، استرول های گیاهی و ویتامین E است که همه آنها علت تأثیر حفاظتی آن را نشان می دهد.

بریمن اظهار داشت: نتایج این تحقیق نشان دهنده بهبود استراتژی های رژیمی و غذایی برای مقابله با بیماریهای قلبی است


 منبع : پزشکان بدون مرز

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد