وبلاگ شخصی دکتر امیرهوشنگ واحدی

دکتر امیر هوشنگ واحدی متخصص طب فیزیکی و توابخشی، درمان بیماریهای ستون فقرات، عصبی، عضلانی و مفصلی و ... مطب کرج، جهانشهر-روبروی بیمارستان مدنی

وبلاگ شخصی دکتر امیرهوشنگ واحدی

دکتر امیر هوشنگ واحدی متخصص طب فیزیکی و توابخشی، درمان بیماریهای ستون فقرات، عصبی، عضلانی و مفصلی و ... مطب کرج، جهانشهر-روبروی بیمارستان مدنی

صندلی مناسب کار با کامپیوتر چه خصوصیاتی دارد

استفاده از کامپیوتر بسرعت در حال گسترش بوده و این وسیله عملا در حال تبدیل شدن به یکی از ملزومات زندگی مدرن است. استفاده از این وسیله مانند بسیاری از ابزار های دیگر اگر به روش درست صورت نگیرد در دراز مدت آسیب هایی را به بدن وارد میکند. این مشکل بخصوص در کسانی که به علت وضعیت کارشان روزانه مدت های زیادی از کامپیوتر استفاده میکنند اهمیت بیشتری دارد.

استفاده نادرست از کامپیوتر میتواند بعد از مدتی موجب مشکلاتی در سیستم بینایی و اسکلتال شود. این مشکلات جدای از تغییراتی است که میتواند در شخصیت و رفتار فرد بروز کند و از حوصله این بحث خارج است. مشکلات سیستم اسکلتال میتواند خود را بصورت درد گردن و شانه نشان دهد. کمر درد، درد بازو، ران و مچ دست ها، بیحسی و گزگز دست ها و بسیاری دیگر از مشکلات در اندام ها میتواند به علت استفاده نادرست از کامپیوتر بوجود آید. این مقاله به بررسی راه هایی میپردازد که با رعایت آنها مشکلات گردن و شانه به علت استفاده نادرست از کامپیوتر کمتر بوجود آید.

 

چه صندلی مناسب کار با کامپیوتر است

صندلی مورد استفاده شما باید پشت کمر شما را محافظت کند. پشتی صندلی باید قوسی داشته باشد که مطابق با قوس کمر انسان باشد. وقتی روی صندلی مینشینید کاملا به عمق صندلی رفته و به پشتی آن تکیه بزنید. ارتفاع صندلی باید طوری تنظیم شود که وقتی کف پای شما روی زمین یا تکیه گاه قرار میگیرد زانو های شما هم سطح لگن باشند و یا ران ها بصورت افقی قرار بگیرند.

نشیمن صندلی یا محلی از صندلی که مینشینیم باید کمی از لگن شما پهن تر باشد. همچنین اندازه نشیمن صندلی باید طوری باشد که وقتی روی آن نشسته ایم و به پشتی آن تکیه زده ایم پشت زانو هایمان حدود 3-2 بند انگشت از جلوی نشیمن صندلی فاصله داشته باشد. بهتر است صندلی مورد استفاده، چرخدار بوده و ستون اصلی آن روی حداقل پنچ پایه چرخدار متصل باشد.

83 1


 

1- چشم شما باید در سطح بالای مانیتور باشد

2- کمر شما کاملاً به صندلی تکیه بدهد

3- کف پا را طوری تنظیم کنید تا زانو در سطح لگن باشد

4- ساعد خود را روی حفاظ کناری صندلی بگذارید

5- برجستگی جلوی مچ دست در ناحیه کف دستتان را روی یک پد نرم بگذارید

6- شانه خود را شل نگه دارید

 



منبع : ایران ارتوپدی

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد